logoΤι λένε για μας

Μόνο εξαιρετικά λόγια έχω να πω για το σχολείο σας. Ο Σταύρος κάθε μέρα επιστρέφει στο σπίτι χαρούμενος γεμάτος νέα για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχει κάνει μέσα στη μέρα. Το EMEDOF είναι το μοναδικό νηπιαγωγείο που δεν είναι ένα απλό “πάρκινγκ παιδιών”, αλλά ένα σχολείο στο οποίο τα παιδιά πραγματικά μαθαίνουν πάρα πολλά, πάντα, όμως, μέσα από το παιχνίδι και χωρίς να πιέζονται. Το πιο σημαντικό που διαπίστωσα και στα δύο παιδιά μου είναι ότι το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα πραγματικά “ξυπνάει” τα παιδιά και τα βοηθάει να εκμεταλλευτούν στο 100% τις δυνατότητές τους. Επίσης, τα προετοιμάζει τέλεια για την Α’ Δημοτικού κι έτσι η μετάβαση γίνεται ομαλά και χωρίς καθόλου άγχος.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια και σας εύχομαι να συνεχίσετε αυτήν την εξαιρετική δουλειά για άλλα 40 χρόνια.
Μαρίνα Κατράνη
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το emedof τόσο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθείτε όσο κ για το προσωπικό που με τόση αγάπη περιβάλει το παιδί μου. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, για την πολύτιμη βοήθεια στην ανατροφή της μικρής μου.
Ειρήνη Ζούπα
Ζεστασιά, θαλπωρή, ένα υπέροχα δομημένο μαθησιακό περιβάλλον (και πολύ νόστιμα κουλουράκια/κέικ από την Κα Αγγελική): Αυτά μας έρχονται αμέσως στο νου όταν σκεφτόμαστε το σχολείο που η Μυρτώ πέρασε τα τρία πρώτα σχολικά της χρόνια. Αν είναι αλήθεια – και μάλλον είναι – ότι αυτά τα χρόνια είναι και τα πιο σημαντικά για τις αναπτυξιακές, σε όλα τα επίπεδα, σχολικές κι εξωσχολικές, δεξιότητες ενός παιδιού, τότε η Μυρτώ στάθηκε πολύ, πολύ τυχερή. Συνεχίστε έτσι!!
Μαμά Μυρτώς
Φέτος τελειώνει και το δεύτερο παιδί μας το σχολείο. Το σχολείο συνεχώς εκσυγχρονίζεται. Οι μέθοδοι διδασκαλίας έχουν γίνει πλέον εξαιρετικά αποτελεσματικές και ευχάριστες. Οι δασκάλες καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να μάθουν πάρα πολλά κι αυτό μοιάζει να γίνεται σχεδόν ακούραστα, μαγικά! Από το μηδέν, παίζοντας και διασκεδάζοντας κάνουν κτήμα τους μια ξένη γλώσσα. Η κόρη μας 3 χρόνια δε διαμαρτυρήθηκε για τίποτα ποτέ, αγάπησε βαθιά το σχολείο και τις δασκάλες της και νιώθουμε – κι εμείς και αυτή- ότι την αγάπησαν και αυτές.
Στα πέντε χρόνια της επαφής μας με το σχολείο είδαμε να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά όποια θέματα μπορεί να προβλημάτιζαν και το σχολικό πρόγραμμα να εμπλουτίζεται συνεχώς.
Τέλος, κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό… Τα παιδιά μαθαίνουν να πειθαρχούν, να σέβονται, να είναι σοβαρά όταν πρέπει και να αντιλαμβάνονται τα όρια, τα δικά τους και των άλλων. Έτσι, είναι συγκροτημένα, πολύ δεμένα μεταξύ τους (η τάξη της κόρης μας, ιδιαιτέρως) και ξέρουν… να στέκονται! Το τελευταίο το επισημαίνουμε κρίνοντας και από το μεγαλύτερο μας παιδί. Επιτρέψτε μας να πούμε ότι ως προς αυτό, τουλάχιστον, – και με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα – εκτός από εντύπωση κάνουν συχνά και τη διαφορά!
Κατερίνα Δούμα
Τα παιδιά φεύγοντας από το E.M.E.D.O.F. πάνε στο δημοτικό γεμάτα αυτοπεποίθηση λόγο των γνώσεων που έχουν λάβει τα προηγούμενα χρόνια. Ζουν σ’ ένα περιβάλλον ζεστό, με πολύ αγάπη όπου μαθαίνουν να είναι συνεπείς και να λειτουργούν μέσα σ’ ένα σύνολο με σεβασμό προς τους άλλους. Τα παιδιά μας “Είναι Ευτυχισμένα Παιδιά” κι εμείς, οι γονείς της Βαλέριας και της Βαλεντίνας, ύστερα από 5 χρόνια φέτος κλείνουμε ένα κεφάλαιο της σχολικής ζωής των παιδιών μας και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Χριστίνα Μπάχλα-Καρέλλι
Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το νηπιαγωγείο σας προτού εγγράψω το παιδί μου. Τώρα που περάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο στο νηπιαγωγείο, οφείλω να πω ότι η εξέλιξη του παιδιού μου είναι πέραν των προσδοκιών μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το σχολείο σας. Το παιδί μου ξυπνάει κάθε μέρα χαρούμενο και ανυπομονεί να πάει στο σχολείο. Συγχαρητήρια και εύχομαι να έχετε πάντα έτσι υψηλό το επίπεδο υπηρεσιών σας.
Μπεριν Μυισλη
Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι απο το διδακτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του σχολείου μιας και ολοκληρώνουμε φέτος 6 χρόνια συνεργασίας εφόσον και τα 2 μας τέκνα φοίτησαν εκεί.
Πέρα απο τη σοβαρότητα και την αγάπη για το έργο τους επιδεικνύουν ιδιαίτερη φροντίδα και στοργή στα παιδιά, διαμορφώνουν ήθος και αξίες και καταφέρνουν με μοναδικό τρόπο να συνδυάσουν ελευθερία και πειθαρχία ώστε να καλλιεργούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προσωπικότητες των παιδιών μας . Υπάρχει αμφίδρομη σχέση συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ οικογένειας και σχολείου με κοινό στόχο βεβαίως το όφελος του παιδιού.
Δεν θα μπορούσα παρα μόνο καλά να πω και να γράψω για το Emedof και το προσωπικό του.
Ιφιγένεια Γαρίδη
Φωτεινό παράδειγμα απλότητας και αποτελεσματικότητας.
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Το εκπαιδευτικό προγραμμα του νηπιαγωγείου Ε.M.E.D.O.F. συμβάλλει άμεσα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας τους.Προαγει αρχές και αξίες και βοηθάει τα παιδια προσχολικής ηλικίας στην ομαλή ένταξη τους στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα.Τα παιδια ζουν σε ενα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον που τους παρέχει ασφάλεια ,αγαπη και θαλπωρή.
Γεωργία Λωσταράκου
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την φροντίδα και διαπαιδαγώγηση που δώσατε στη μονάκριβη Μαρία-Άννα μας στα πρώτα βήματα της ζωής της.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας.
Ι. Γεωργιάδης και Μ. Λεώδη
Σας ευχαριστούμε για όλα…. Πριν από τρία χρόνια σας φέραμε ένα μικρό κοριτσάκι που δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει και τώρα φεύγει από εσάς γεμάτο αυτοπεποίθηση και μιλώντας δυο γλώσσες και κάνοντας πράξεις αριθμητικής.
Χαιρόμαστε γι’ αυτά τα τρία χρόνια αλλά συνάμα λυπόμαστε που φεύγουμε απ’ αυτό το σχολείο και από σήμερα το νοσταλγούμε.
Σας αγαπάμε πολύ!
Οικ. Φιλοξενίδη
Δεν πρόσεξα ποτέ-στα έξη συνολικά χρόνια- αν έχετε ή όχι χρυσά μάτια! Σίγουρα θα σας άξιζε κάτι ολόχρυσο και όχι απλά μια δασκάλα με χρυσά μάτια. Ήθελα να σας χαρίσω κάτι να με θυμάστε. Έξι χρόνια ήταν αυτά και δεν νομίζω να με ξανάεχετε πελάτισσα. Ίσως τα εγγόνια μας. Το εύχομαι. Ήθελα να σας χαρίσω κάτι για να σας πω οτι μου δώσατε πολλά. Σας εμπιστεύθηκα τα τρία μου μωρά-μυρίζανε γάλα ακόμα-και μου τα γυρίσατε πίσω μεγάλους και σοφούς ανθρώπους.
Σας ευχαριστώ
Γιούλα Κασκαβέλη